Avalia√ß√Ķes de FEBO Zwolle

Avalia√ß√Ķes recentes

2.0
Justin Hendriks
3 março 2023

E√©n snack (speciaaltje) mistte. Kippy burgers waren er niet, vervangen voor gewone kipburger, maar het verschil in bedrag (‚ā¨1,20) niet terug ontvangen.

Johanna
21 janeiro 2023

Bestelling afgehaald, naar huis gereden: broodje hamburger vergeten... Twee boze kindjes, ze zouden delen. Ik mocht terugkomen, en komen ophalen, maar serieus, laat maar zitten. Moet ik weer in de auto. Patat was ook slap en niet lekker. Ga er niet weer heen.

Henrieke knobbe
25 dezembro 2022

Ik heb een bestelling geplaatst bij de FEBO in zwolle. Toen we het op kwamen halen, was de FEBO gesloten. Graag wil ik mijn geld terug.

Ebw
23 dezembro 2022

Gehaktbal was op te zuigen door een rietje, veel meel weinig vlees. Overige snacks waren niet veel beter. Kwaliteit is ronduit slecht .

Kr
9 novembro 2022

Bestelling via de app , betaald met iDeal , waarna FEBO belde om te vertellen dateer in Zwolle geen loempia in het assortiment zitten , wel raar , kon wel bestellen en betalen maar niet eten , wel het verschil in betaald en ontvangen terug gekregen , maar wel raar dat app niet actueel is

Henri Klosse
27 abril 2021

Heb kip besteld en betaald, wordt netjes gebeld dat kip op is, ipv daarvan baconburgers besteld, kom het ophalen zijn er geen baconburgers meer. Nu niets afgenomen, wil mijn geld terug, heb contactformulier ingevuld hiervoor. Want de bestelling annuleren via de site zoals aan mij is verteld door de medewerker bij het ophalen, is mij niet gelukt, heb hiervoor geen optie gezien op de site, zou gisteren nog worden geinformeerd door de febo lokatie Zwollle, Oude Meppelerweg, hoe dit dan wel te regelen, maar niets ontvangen of gebeld

Nijlant
24 fevereiro 2021

30 euro aan eten Besteld via internet en kon de bestelling na bevestiging om 20:10 uur ophalen Eenmaal vanuit kampen in Zwolle aangekomen krijgen we te horen dat de bestelling ivm drukte geannuleerd was(2 auto’s voor ons en geen annulerings mail gekregen)en dat we anders nu opnieuw konden bestellen En dat het geld dat betaald was via iDeal binnen een week terug gestort werd. Kortom een ritje van kampen naar Zwolle (omdat we geen FEBO hier hebben) voor niks. En een week wachten op me geld Het is absurd dat je een betaling niet direct terug krijgt Als ik bestel moet ik ook gelijk betalen kan ik ook niet zeggen betaal volgende week wel

Philipse
3 janeiro 2020

Lang wachten, ondanks internet bestelling. Ik had oa 4 patat speciaal besteld, blijkt thuis dat er maar 1 is ingepakt. Dus... Lang wachten en de helft vergeten door het personeel. Jammer.